Sportieve fietsvakanties: TOSCANE fietsspecial | 12-19 juni 2022

Toscane is een droom voor elke fietsliefhebber! De laatste jaren is deze regio vooral bekend door de Strade Bianche die door de Toscaanse heuvels wordt gereden. Beleef vanuit Siena hier een fantastische fietsweek.

Golfreis naar Turkse Riviera: 13 - 20 maart 2022

Samen met golfpro Dany Vanbegin naar Turkije, een leuke golfreis naar een zuiderse locatie. We bieden een heel mooi totaalpakket. Plaatsen zijn beperkt. Vind hier alvast meer info.

Padelvakantie met Dick Norman: Portugal: 24-29 mei en Kreta: 7-11 september 2022!

Padel is de allernieuwste hype in Belgiƫ! Wil je je skills nog wat bijschaven tijdens een heerlijke ontspannende vakantie met vrienden en familie ? Ex-prof Dick Norman en zijn team nemen je in 2022 mee op een heerlijke padelvakantie! Zo verbeter je je techniek, conditie en spelinzicht. Nadien ontspan je heerlijk aan het zwembad!

VOETBALREIZEN: CITYTRIP MET VOETBALTICKET

Wij supporteren mee! Echte voetbalfans kiezen voor een sportieve citytrip naar de meest iconische voetbalclubs op aarde. Bewonder de wereldklasse van Eden Hazard bij Real Madrid of breng een bezoekje aan Ronaldo, De Bruyne & Lukaku in de Premier League!. Jij kiest je favoriete wedstrijd en wij doen de rest.