Privacyverklaring
Axis Travel

Axis Travel - Wie zijn we

Axis Travel is een reisbureau met reeds jarenlange ervaring in reizen over gans de wereld. Een jong en dynamisch team werkt voor u elke droomreis uit !

Een weekendje weg, gastronomisch, wellness, wandel- of fietsvakantie, een pakketreis of juist een reis geheel op maat van uw wensen en budget. Alles is mogelijk bij Axis Travel !

Wij werken samen met de belangrijkste touroperators op de Belgische en Nederlandse markt. Maar we hebben ook zeer goede contacten met lokale agenten, waardoor ook minder traditionele reizen bij ons perfect mogelijk zijn ! Cruises van alle mogelijke rederijen, rondreizen individueel of in groep. U noemt het maar ! 'The World is our Playground'

Beiden bezochten we al een groot stuk van de wereld, waardoor we u heel makkelijk kunnen bijstaan met raad en daad bij het zoeken naar een bestemming die voldoet aan uw verwachtingen. Komt u er zelf niet helemaal uit, weet je niet goed waar naar toe de volgende vakantie ? Spring dan even binnen en dan gaan we samen op zoek naar jou ideale reis !

Ook voor begeleide groepsreizen staat Axis Travel bekend.

Elk jaar opnieuw zorgen we voor een uitgebreid aanbod. Bekijk zeker de reizen die momenteel op de planning staan.

Voor de dames die graag reizen in het gezelschap van andere dames hebben we 'The Ladies, Female Travel Club' Begeleide trips enkel en alleen voor vrouwen !

Wist je dat Axis Travel ook Yoga Reizen organiseert ism Hilde De Baerdemaeker ? Kijk snel even bij onze Groepsreizen !

U merkt het, we hebben een ruim aanbod.

Informeer ook zeker naar ons luchthavenvervoer* en Park & Fly* mogelijkheden !

Wil je jou vakantie al een nachtje eerder starten ? Boek dan je kamer bij Hotel Axis en profiteer van de gratis Park & Fly* formule. *voorwaarden bij ons op kantoor

Het Team

Tamara & Iris