De grootste stadions van Europa, de beste spelers ter wereld en luidkeelse supporters die zorgen voor een adembenemende sfeer… heb je dit altijd al live willen meemaken? Dan is dit jouw kans!

Neem je kinderen, vrienden en kennissen mee op sportieve citytrip en geniet van 90 minuten spanning en sensatie. Dwaal nadien uren rond in de prachtige steden en geniet van een heerlijk hapje en drankje en je hebt een totaalbeleving voor de ganse familie of de perfecte uitstap met vriendengroep.

Gedaan om uren lang te zoeken naar die laatste tickets voor die ene wedstrijd. Wij  verzekeren jouw plaats in het stadion. Je verblijft in centraal gelegen hotels en je hebt de garantie op officiële tickets. Kortom, jij kiest de wedstrijd van jouw dromen en wij doen de rest! Waar wacht je nog op?

 

*Verblijf in 2 nachten is steeds van zaterdag tot en met maandag. Verblijf in 3 nachten steeds van vrijdag tot en met maandag. Omwille van mogelijke wedstrijdwijzigingen kan hier niet van afgeweken worden tenzij anders vermeld.

 

 

Contacteer ons