Kan u niet wachten en bent u benieuwd naar het nieuwe aanbod ?

Neem dan hier alvast een kijkje in de digitale versie.

 

Nieuwe Bestemmingen :

Antarctica
De grootste nieuwigheid is een ontdekkingsreis naar Antarctica. Met deze nieuwe bestemming is VTB Reizen aanwezig op elk continent. Deze once in a lifetime ervaring laat je klant kennismaken met de Belgische zeevaartgeschiedenis en verrast hen met immense ijslandschappen, spectaculaire natuur en unieke fauna.

Iran
Terug van weggeweest is de prachtige VTB reis naar Iran. Hier vindt je klant rijk versierde moskeeën en paleizen, gastvrije bevolking, ruige woestijn- en berglandschappen, eeuwenoude cultuurschatten, lemen dorpjes vol tapijten en kleurrijke soeks.

Georgië
Georgië biedt een boeiende mix van indrukwekkende natuur, eeuwenoude kloosters en gezellige steden. Je proeft er Georgische wijnen en ontdekt de geboortestad van Stalin. De spectaculaire landschappen van de Kaukasus en de culturele diversiteit maken van Georgië een verborgen parel.

Oeganda en Rwanda
Tijdens reis in Oeganda heeft je klant de kans om oog in oog te staan met een familie berggorilla's. Oeganda wordt gecombineerd met Rwanda, een stukje Belgische koloniale geschiedenis. Je ontdekt er het Volcanoes National Park en het Kivu meer. Overnachten kan in het voormalig Sabena-hotel, gekend uit de film Hotel Rwanda.

Oekraïne
In Oekraïne bezoeken je klanten het wereldberoemde grottenklooster van Kiev, varen ze mee in een boottocht in de delta van de Dnjepr en de Donau, en ontdekken ze het artistieke talent van de Kozakken.

Jordanië
Voor een flinke portie cultuur moet je klant in Jordanië zijn. Denk maar aan Petra, een van de 7 wereldwonderen. Ook het rode maanlandschap van de Wadi Rum is uniek. Klanten bezoeken ook Jerash, het Pompeii van het Midden-Oosten, en kunnen drijven in de Dode Zee.

Colombia
Ook op het Amerikaanse continent vind je een nieuwe VTB Reizen bestemming: Colombia. Archeologische sites bezoeken, een avondmaal in de Tatacoa woestijn, kennismaken met de Guambiano indianen op kleurrijke marktjes…

Contacteer ons